Menu

Water voor iedereen…

Red het VUB zwembad!

zwembadAl meer dan 25 jaar lang kunnen topsporters, verenigingen, scholen en recreanten zich uitleven in het VUB-zwembad. Maar dit intensief gebruik en de tand destijds laten hun sporen na. De VUB plant daarom een nieuw zwembad voor haar studenten en omgeving. Investeer mee in dit project!

Naast de overheidssteun en investering van de VUB zijn extra middelen nodig om het VUB-zwembad open te houden. Scholen, studenten en topsporters kunnen hierdoor blijven
zwemmen in ons VUB zwembad. Door het tekort aan zwembaden in Brussel wordt het voor basisscholen steeds moeilijker om een zwembad te vinden die de verplichte zwemlessen kan voorzien, een probleem dat onlangs door de VRT werd belicht. (http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/1.1959204).

Vindt u ook dat ons VUB-zwembad moet blijven bestaan? Word sponsor. Elke liter telt.

Onder de studenten en personeelsleden van de VUB is de zwembadcampagne al in volle gang. De studenten en personeelsleden worden uitgenodigd een eigen actie op te zetten ten voordele van het zwembad. VUB Foundation lanceerde de campagne op de VUB barbecue voor personeelsleden, op 26 juni 2014. De personeelsleden kunnen een flesje water, inclusief tombola ticket kopen voor een bedrag van 5 euro. Ook nu nog  kunt u steunen door een flesje water te kopen of te schenken.  Zo helpt u mee de renovatie van het zwembad te realiseren.

Wil u mee investeren in innovatie en renovatie zodat studenten, verenigingen, scholen, topsporters en recreanten kunnen blijven zwemmen? Dan kan u letterlijk uw steentje bijdragen aan het verwezenlijken van deze droom. Steun ons vandaag nog met een gift op rekeningnummer BE51 0013 6779 3562 m.v.v. VUB-zwembad of schenk hier online.

Contacteer VUB Foundation voor meer informatie: foundation@vub.ac.be of +32 2 629 11 83.