Menu

Sportief zijn is geld waard

Tussenkomst sportabonnement & sportprojectsubsidies

TUSSENKOMST SPORTABONNEMENT

Ben je een actieve sporter maar vind je jouw favoriete sport niet tussen het aanbod van UAB Sport? Of ben je pendelstudent en sport je liever bij jouw thuis?

Dan kan je als VUB of EhB student vanaf het academiejaar 2017 – 2018 genieten van een terugbetaling van € 15* op de aankoop van jouw sportabonnement. Of je nu lid wordt van een atletiekclub, een 10 beurtenkaart aanschaft voor het gemeentelijk zwembad of inschrijft voor een lessenreeks crossfit, UAB Sport! ondersteunt jouw sportieve acties.

*tussenkomst niet geldig op & niet cumuleerbaar met studentenabonnement van Basic Fit of op het eigen georganiseerde UAB Sportaanbod zoals de sportknipkaart, beurtenkaart, jogging,…

Voldoe je aan de voorwaarden & wil je genieten van deze korting? Vul dan dit online aanvraagformulier in en wij doen de rest!

SPORTPROJECTSUBSIDIES

Wil je zelf een sportactiviteit organiseren voor medestudenten? Weet dan dat vanaf academiejaar 2017 – 2018 UAB Sport! jou een financieel duwtje in de rug kan geven.
De georganiseerde sportactiviteit moet wel aan een aantal vereisten voldoen om in aanmerking te komen. Project per project wordt dan bekeken hoeveel steun hieraan gegeven kan worden.

Meer info hier.